Koninklijke Schaakclub Pion Aalst

KS Pion Aalst

Speeldagen: elke woensdag

Jeugd van 18u30 tot 19u30

Volwassenen vanaf 19u45 tot einde

Locatie

Sint Pauluszalen

Botermelkstraat 63b
9300 Aalst


Grotere kaart weergeven

Sponsers

sponsor vernoscientific logo

sponsor aalst logo

Clubleden

Uitnodigingen

Adverteer mijn tornooi

Aansluitend blitztornooi!

Woensdag 29 juni organiseren we een blitztornooi om dit seizoen af te sluiten.


Inschrijven op voorhand niet nodig.

Aanvang tornooi om 20 uur.

Tempo: 10 min. per persoon per partij

Inleg: €2

B. Vanlee rapporteert

Verslag 22 juni

Het Bestuur kijkt tevreden terug op een geslaagd en spannend tornooi. Als afsluiter van het seizoen volgt het Blitztornooi. Worden verwacht de Ajuinspelers; de clubleden en spelers allerhande. Daarna volgt een tijdelijke checkxit  tot de laatste week van augustus. Dan is er ons traditioneel Oefentornooi als voorbereiding op het komend Clubkampioenschap en I.C.

Voor het oefentornooi is de deelname gratis Met natura prijzen maar zonder een echten Olsjtersen Ajoin.

Op het Ajuinentornooi moest tot de laatste ronde worden gewacht op de laureaat. Het werden er twee. Joris Deberdt kreeg uiteindelijk de beker dank zij betere weerstandspunten. Voor Ruben Smekens een spijtige zaak. Julia was als 3e de straffste madam maar ze moest er wel hard voor knokken.  Voor de overigen is er maar één passende beschrijving "Vous avéz tous gagné"

tot woensdag   B.vanlee

Verslag 15 juni

Woensdagavond wordt door de Rode Duivels het Zweedse varkentje gewassen. Punt andere lijn. Voor wie de trofee van het Ajuinentornooi mag meenemen naar huis wordt het nog wachten op de uitslag van het duel tussen Joris Deberdt en Ruben Smekens. Kunnen Randy V.H. ,Xavier G., en Johan G. nog roet in het eten gooien? Voor wie daarop volgt is het te laat.Volgend jaar dan maar. Dan denken wij aan Jan R., Carlo D., Julia M., Mathias D. W.Zeker is dat het 18e Ajuinentornooi zal geboekt blijvan als een van de spannendste uitgaven in 18 jaar.

Op naar de laatste ronde   B.vanlee


Verslag 8 juni

God schiep de 7" Dag om te rusten behalve voor de deelnemers aan de 7e Ronde. Aan alle borden was er een gewaarborgde spanning. Johan G. prutste zolang aan de stelling van Julia tot ze er zich moest bij neerleggen. Al even spannend was de partij tussen Joris ;D. en Wouter G. (slechts 7 Elo verschil ) Jan R. en Ruben S. zitten in hun blokperiode Jan verloor maar dat kwam door de stof die hem wat minder lag. Kris V. zorgde voor destunt van de avond . Winst tegen Robijn V. (verschil in Elo 221 )  Voor De Wolf was Jean K. een te harde kluif. Met 2 pionnen achter in een eindspel niet gemakkelijk. Walter D. R. overleefde de regen overvloed in ;Dworp Zijn partij leed daar danook niet onder.De thuisspelers houden zich wat bescheiden op de achtergrond . Met nog 2 ritten te gaan wordt het tijd dat ze beginnen sprinten.

tot woensdag      B.vanlee

Ajuinentornooi 2016 - mededeling

Beste deelnemers aan het ajuinentornooi,

Het klassement en de paringen voor de laatste ronde zijn online geplaatst!

Het is altijd zeer geapprecieerd om zelf je partij ( pgn ) door te sturen!


De partijen ronde 1, 2 en 3 zijn beschikaar! http://pionaalst.be/partijen.php?tornooi=ajuin

Totaal 75 artikels

Nieuwere berichten | 1 2 3 . 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Oudere berichten