Koninklijke Schaakclub Pion Aalst

KS Pion Aalst

Speeldagen: elke woensdag

Jeugd van 18u30 tot 19u30

Volwassenen vanaf 19u45 tot einde

Locatie

Sint Pauluszalen

Botermelkstraat 63b
9300 Aalst


Grotere kaart weergeven

Sponsers

sponsor vernoscientific logo

sponsor aalst logo

Clubleden

Uitnodigingen

Adverteer mijn tornooi

Eindverslag Ajuintornooi

Het doek is gevallen over het 16e Ajuinentornooi. Tot in de laatste ronde bleef het spannend behalve voor primus Frederik Decoster.Hij moest de klokken niet meer luiden want hij had genoeg aan een remise. Als braaf meisje legde Nele Vantuyne zich daar bij neer. Tom Van De Perre en Adrian Roos bleven achtervolgen en spurten tot aan de eindmeet. De Dames gaan samen de meet over (6.5)  Knap maar dat wisten we al. Laureaten uit vroegere edities hielden zich dit jaar beleefd op de achtergrond. Beste clubspeler werd Frederik Roels. Proficiat maar aan zijn trofee zit jammer genoeg geen bonus. Die waren er wel met ratingprijzen in alle categorien...

Met dank van het bestuur voor het sportief verloop en gedreven strijd tot in de laatste ronde. De enkele spijtige forfaits worden bedekt met de mantel der liefde ervan uitgaande dat er geen "malades imaginaire van MoliĆ©re " bij waren.. Hopelijk blijft er geen pion op hun maag liggen en worden terug kerngezond  voor onze 17e uitgave volgend jaar. Die uitnodiging is er natuurlijk ook voor de believers.

Het Bestuur bedankt iedereen. We zien mekaar nog wel eens hier of daar op een tornooi.

Tot later en bij leven en welzijn hopelijk tot volgend jaar. Als er een traan in de ogen komt is dat van de echten Olstersen Ajoin . En vogend jaar zijn die er ook.

B.vanlee

Ajuintornooi ronde 4

Ajuintornooi ronde 1

Totaal 75 artikels

Nieuwere berichten | 1 2 3 . 19 20 21 22 23 24 25