Koninklijke Schaakclub Pion Aalst

KS Pion Aalst

Speeldagen: elke woensdag

Jeugd van 18u30 tot 19u30

Volwassenen vanaf 19u45 tot einde

Locatie

Sint Pauluszalen

Botermelkstraat 63b
9300 Aalst


Grotere kaart weergeven

Sponsers

sponsor vernoscientific logo

sponsor aalst logo

Clubleden

Uitnodigingen

Adverteer mijn tornooi

Fotoverslag ronde 4

B. Van Lee rapporteert

1:3 van het tornooi zit erop;tijd voor een evaluatie.Er waren een paar minder deelnemers maar dat kwam met het samenvallen van het Vlaams Kampioenschap in Gent vandaar een begrijpelijke keuze van jeugdspelers want de eerste twee uit de vaste reeks worden automatisch geplaatst voor deelname in de gesloten open reeks van het Belgisch Kampioenschap. Onze huisfotograaf nog niet van dienst was in de Westhoek op zoek naar granaten uit de 1e wereldoorlog. Best dat Hubert nog geen fotos kon nemen waren nog wat onwennig of te zenuwachtig. In de 1e Ronde waren er weinig verrassingen . Hoogste Elo's wonnen . Uitzondering op de regel 2 remises.Oude-God-er Carlo D. daalde neder op aarde en dwong Johan G.tot een remise. (497 Elo verschil I )Bernard De Wolf beet zich vast in Robijn V. om hem niet meer los te laten (Remise 408 Elo verschil I ) In de 2e Ronde kon Wouter Ghijselen zijn kanzen niet verdedigen wegens een ongeval met zijn wagen.Tomas C. deed het voortreffelijk tegen Ramon S. (remise 241 Elo verschil I ) Uit de 3e Ronde onthouden wij het flink verweer van Juhjia die al 3 mannen in hun blootje wist te zetten.Geert D.M. was er niet bij wegens een sterfgeval. Of er wat te erven valt weten wij niet. Oude-Goders Frank en Rudi wonnen een half en een heel punt en komen hiermee onder de mensen. Werd tijd hoorden we Carlo murmelen. Knap verweer van Medardo tegen Kjell (remise 315 Elo verschil I ) Tenslotte was er de thriller tussen Johan en Robijn (remise) Time troubels in een scherpe eindstelling. We hoorden ze krochen en hijgen tot aan de bar.

Tot woensdag    B.vanlee

B. Van Lee rapporteert

De blikvanger van de 4e Ronde was het duel tussen Julia M. - Jan R. Verwacht werd dat Julia aan het kortste eindje zou trekken maar het was juist andersom. Het was zo spannend dat Julia een Duvel nodig had na de partij. Met 2 pionnen voorsprong dacht Willem dat zijn broodje gebakken was maar Ben V.d. P. verweerde zich heftig. Eindspel kennis was nodig om de brand te blussen.(remise). Patrick V. de andere maneblusser hielt het vuur brandend tegen Geert D. C.. Veterinair Raf B. vondt geen afdoend verdovingsmiddel om Carlo in slaap te wiegen. Xavier B. met zwart won van Toon G. (verschil 349 Elo ) Ook een puike prestatie van Mathias  D.W. tegen Ruben S.

Het frisse weer van de laatste dagen zorgde er voor dat het een lust voor het oog isom de echten Olsjtense Ajoin te zien groeien. En wat te denken van de fotos van schakende filmsterren

Tot woensdag       B.vanlee

Totaal 75 artikels

Nieuwere berichten | 1 2 3 . 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Oudere berichten