Koninklijke Schaakclub Pion Aalst

KS Pion Aalst

Speeldagen: elke woensdag

Jeugd van 18u30 tot 19u30

Volwassenen vanaf 19u45 tot einde

Locatie

Sint Pauluszalen

Botermelkstraat 63b
9300 Aalst


Grotere kaart weergeven

Sponsers

sponsor vernoscientific logo

sponsor aalst logo

Clubleden

Uitnodigingen

Adverteer mijn tornooi

B. Vanlee rapporteert

In Februari en Maart ontwaken  sommige dieren uit hun winterslaap; een fenomeen ook al eens te zien bij schakers, met als gevolg een verslappende motivatie met meestal wat minder spelers.

Maar er is verandering op komst. Dit jaar bestaat de club 75 jaar. Het moment om er iets voor te doen Het Bestuur kan dat niet zo maar laten voorbij gaan. Het 19e Ajuinentornooi is ook niet ver meer af. Werk aan de winkel. Alle hulp en suggesties zijjn welkom.

Namens het Bestuur B.vanlee

B. Vanlee rapporteert

Het Klubkampioenschap is gestart. Er moest in de 1e Ronde worden gespeeld aan de bar  omdat de grote zaal volstond met vogelkooien voor de komende jaarlijkse vogeltentoonstelling. De Elo paring zorgde ervoor dat de spers met mindere Elo’’s van hun pluimen lieten. Ei zo na werd Frans De Smet gepluimt door Johan Heyvaert. Na tegenspartelen redde hij toch nog zijn vel. Tom Cleymans goed getraind na een geslaagde Dodentocht in Bornem ging op zijn elan door tegen Ramon Salada. Théo Vandergoten liet zich niet van zijn stuk brengen tegen Angelique Van Neckenbroeck. Ten slotte schonk Johan Wauters een paard aan zijn tegenstander zonder compensatie. Waarschijnlijk uit sympathie. 

Tot woensdag dan zijn we terug in de grote zaal.


Slechts 20 opgekomen spelers maar ze zorgden wel voor evenwichtige partijen. Hopelijk kon iedere deelnemer terug blikken op een spannende partij. Misschien lieten sommigen verstek gaan voor het gratis entré geld. want voor gratis moet men altijd opletten. De tornooleider was van mening dat "vous avéz tous gagné" van toepassing was.In die optiek moet worden gezien dat de natura prijzen verdeeld werden door uitloting. Te onthouden als motivatie "Playing Chess gives Moments of Paradise"

Met dank aan de aanwezigen .Volgende woensdag start van het Klubkampioenschap.

Tot dan  B.vanlee

Eetfestijn Zaterdag 24 september

Beste Schaakliefhebbers


Zaterdag 24 september organiseert Pion Aalst hun 19de eetfestijn.


U bent welkom vanaf 18u en dit in de

Sint Pauluszalen
Botermelkstraat,63b, 9300 Aalst

We bieden u aan

Mosselen of varkenshaasje 

dessert

Volwassenen: €20, kinderen: €10


Kaarten zijn te verkrijgen op onze clubavonden (woensdagen vanaf half 7), of u kan ook reserveren via http://pionaalst.be/contact.php

 

Graag tot dan.

Totaal 73 artikels

Nieuwere berichten | 1 2 3 . 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 . 23 24 25 | Oudere berichten