Koninklijke Schaakclub Pion Aalst

KS Pion Aalst

Speeldagen: elke woensdag

Jeugd van 18u30 tot 19u30

Volwassenen vanaf 19u45 tot einde

Locatie

Sint Pauluszalen

Botermelkstraat 63b
9300 Aalst


Grotere kaart weergeven

Sponsers

sponsor vernoscientific logo

sponsor aalst logo

Clubleden

Uitnodigingen

Adverteer mijn tornooi

Ajuinentornooi - Verslag ronde 5

De sympathieke Mijnheer Buy is een gentelman die zich altijd tevreden stelt met een remise. Met gulle hand geeft hij aan iedereen een remise en voor mindere Goden is dat altijd mooi meegenomen. Hij zat er voor niets tussen dat er in de 5e Ronde maar eventjes 15 remises werden genoteerd. 

Hierbij opvallend de goede prestaties van Domenique Versyck tegen Robijn Verlinden; Stijn Van Puyvelde tegen Walter De Reymaeker ; Rudy Lauwers (alweer) tegen Taki Apostalokis. Mister remise Daniel Lamon was ook dit maal bij de genomineerden. 

Aan de topborden was er de knappe winst van Jan Rogiers tegen Ruben Smekens. Ruben kon het wat kalmer aanpakken na zijn 1e plaats op het Open Vlaams Tornooi . Proficiat Rubrn III. 

Johan Goormachtigh kijkt de kat uit de boom .Behoedzaam en behendig ontwijkt hij Jan en Wouter mogelijke hindernissen naar de titel.De Dames Juila en Evy waren tevreden met een gelijk spel.. Isabelle en Angélique hebben met een minder Elo een zware last op de schouders.Gelukkig zijn zij niet alleen .

Woensdag het moment om proberen er iets aan te doen.

Tot dan       B.vanlee

Ajuinentornooi - Verslag ronde 4

Woensdag, met de 5e Ronde zijn we halfweg. Tijd dus voor evaluatie. Geen verrassingen in de 1e Ronde. De hoge aandeelhouders wonnen zoals verwacht. Uitzondering voor Frans D.S. Ondanks een verschil van 430 Elo wist Rudy L. eeuwig schaak te forceren. Uit de 2e Ronde onthouden we de goede prestatie van Lionel D.S. tegen Toon G. (verschil 260 Elo )Frans won tegen Stefaan M.(verschil 203 Elo)  Evy keek eens diep in de ogen van Bert D. en dat was voldoende voor remise.Vuurwerk in de 3e Ronde :Remise van Bert tegen Walter D.R. (verschil 137 Elo)  In de 4e Ronde hielden de koplopers eerbiedig  mekaar in evenwicht. De Dames maken hun opwachting. Julia, Isabelle hebben hun beste beentjes voorgezet. Evy moest tegen haar goesting gaan liggen tegen Ritsaert W.. Angélique, met een maagdelijke Elo zal nog hard op de tanden moeten bijten. Moed en zelfopoffering wordt haar lot.

Tot Woensdag      B.vanlee

Verslag Ajuinentornooi - 22/4

Beste deelnemers aan het ajuinentornooi,

De paringen voor ronde 2 zijn bekend en kunnen hier bekeken worden.

Tussentijdse klassementen zal je op deze pagina kunnen raadplegen.

Gespeelde partijen zullen we proberen zo vlug mogelijk online te krijgen en zullen raadpleegbaar zijn via deze link.

Ajuinentornooi Ronde 1

Totaal 54 artikels

Nieuwere berichten | 1 2 3 . 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Oudere berichten